Nieuws
Anjet Daanjes nieuwste roman, jl., is eind september 2016 bij uitgeverij Passage verschenen en is in de boekhandel verkrijgbaar voor € 19,99.
Lees meer informatie over de roman jl..
Download (gratis) een pdf-file met daarin bronnen, vooronderzoek en achtergronden van jl.
Lees recensies van de roman jl.

Anjet Daanje heeft een werkbeurs van het Neder-
lands Letterenfonds
gekregen voor het schrijven van haar roman met de (werk)titel De herinnerde soldaat. De roman gaat over een soldaat die, in de jaren na de Eerste Wereldoorlog, aan geheugenver-
lies lijdt. Het boek zal naar verwachting begin 2019 bij uitgeverij Passage verschijnen.

Een uitgebreid interview met Anjet Daanje over haar gehele oevre is te zien op online cultuurkanaal Parmando.tv en op Lezentv.nl.
Bekijk het interview.
Anjet Daanje
The Hague Hilton, de speelfilm in ontwikkeling waarvoor Anjet Daanje het scenario heeft geschreven, is geselecteerd voor Boost NL. Dit is een initiatief van de co-productiemarkten van het Utrechts en het Rotterdams filmfestival om veelbelovende filmprojecten te ondersteunen bij het vinden van internationale financiëring. (regisseur: Boris Paval Conen, producent: Family Affair Films)

In het internetwinkeltje op deze website is het volledige werk van Anjet Daanje te koop, als paperback, e-book of dvd. Heruitgaven van haar oudere boeken en een verhalenbundel zijn er als e-book te koop voor prijzen die variëren van € 3,50 tot € 6,-
Het winkeltje is prachtig vormgegeven als een ouderwets boekwinkeltje. Kijk er eens rond.
Nieuw op de site
Deze site werd bijgewerkt op: 19-04-2018
VI-1 VI-2