Romans - Delle Weel Anjet Daanje
media en internet de grens tussen fictie en werkelijkheid steeds verder vervaagt.
———
Fragmenten van Delle Weel in bloemlezingen:
Koen de Groote: Literalicious. Lalito, 2012
Ronald Giphart: De Nederlandse culinaire litera-
tuur in 90 en enige verhalen
. Prometheus, 2015
———
In het hoofdstuk ‘Recensies’ zijn recensies over Delle Weel te vinden.
Op pagina II-135 tot II-147 zijn de bronnen te vinden die Anjet Daanje gebruikte bij het schrijven, de recepten voor enkele van de gerechten uit Delle Weel, en een paar bladzijden in verschillende stadia.
Op pagina II-148 begint een fragment uit de roman.
———
Bij het schrijven van Delle Weel gebruikte Anjet Daanje o.a. informatie uit de volgende boeken:

James L. Longworth jr.: Tv creators, conversa-
tions with America’s top producers of televi-
sion drama
. Syracuse University Press, 2002
Alistair Owen: Story and character, interviews
with British screenwriters
. Bloomsbury, 2004
Carole Zucker: Conversations with actors.
Heinemann, 2002
John Badham & Craig Modderno: I’ll be in my
trailer, the creative wars between directors &
actors
. Michael Wiese Productions, 2006
Matt Hills: Fan cultures. Routledge, 2002
Henry Jenkins: Textual poachers, television fans
participatory culture
. Routledge, 1992
Joshua Gamson: Claims to fame, celebrity in
contemporary America
. University of California
Press, 1994
Leslie Brenner: The fourth star, dispatches from
inside Daniel Boulud’s celebrated New York
restaurant
. Clarkson Potter, 2002
William Echikson: Burgundy stars, a year in the
life of a great French restaurant
. Little, Brown
and Company, 1995
Anthony Bourdain: Keukenconfessies, berichten
uit de culinaire onderbuik
. Forum, 2002
II-135 II-136