Nieuws
Anjet Daanjes nieuwste roman, met de titel De herinnerde soldaat, gaat over een soldaat die, in de jaren na de Eerste Wereldoorlog, aan geheugenverlies lijdt en zijn oude leven, dat voor hem nieuw is, weer probeert op te pakken. Het boek verschijnt in november 2019 bij uitgeverij Passage. Lees meer informatie in de najaarsfolder van Passage. 550 pagina's, winkelprijs: € 24,90. Nu alvast te reserveren bij bol.com.

Anjet Daanjes vorige roman, met de titel jl. , is nog steeds in de boekwinkel verkrijgbaar voor € 19,99.

The Hague Hilton, de internationale speelfilm waarvoor Anjet Daanje het scenario schreef, heeft realiseringssubsidie van het Nederlands Filmfonds gekregen. Op het moment wordt internationale financiering gezocht. (regie: Boris Paval Conen, producent: Family Affair Films, coproducenten: Zentropa (Denemarken), A private view (België) en This and That Productions (Servië))
Anjet Daanje
Anjet Daanje heeft sinds kort een auteursaccount op lezers- en boekenwebsite Hebban. Daar kun je oa zien welke boeken Anjet Daanje heeft gelezen en aan het lezen is. Volg Anjet Daanje op Hebban.

In het internetwinkeltje op deze website is het volledige werk van Anjet Daanje te koop, als paperback, e-book of dvd. Heruitgaven van haar oudere boeken en een verhalenbundel zijn er als e-book te koop voor prijzen die variëren van € 3,50 tot € 6,-
Het winkeltje is prachtig vormgegeven als een ouderwets boekwinkeltje. Kijk er eens rond.
Nieuw op de site
E-book van Anjet Daanjes roman Delle Weel voor
€ 6, alleen te koop in het internetwinkeltje op deze
website

Deze site werd bijgewerkt op: 05-08-2019
VI-1 VI-2