Nieuws
Van Anjet Daanjes nieuwste roman, Het lied van ooievaar en dromedaris, is de 10e druk verschenen, en van de bijbehorende poëziebundel Dijende gronden, de 2e druk. De roman heeft de Boekenbon Literatuurprijs (voorheen AKO Literatuurprijs) 2022 gewonnen, en ook de Libris Literatuurprijs 2023. De komende jaren verschijnen er vertalingen in het Duits, Frans, Italiaans en het Tsjechisch.
Beluister het interview in Nooit meer slapen met Anjet Daanje nav het winnen van de Librisprijs.

De nieuwe novelle van Anjet Daanje Dromen van mijn moeder is in de Literaire Juweeltjes-serie verschenen, en is in fysieke boekwinkels los te koop (€ 2,49). Er verschijnt een 3e druk half juni.

Anjet Daanjes vorige roman, De herinnerde soldaat, is toe aan zijn 12e druk. De komende jaren verschijnen er vertalingen in het Duits, Engels, Frans en Bulgaars.
Anjet Daanje
In 3 korte filmpjes vertelt Anjet Daanje over het historische onderzoek dat ze voor het schrijven van De herinnerde soldaat heeft verricht. Filmpje 1, filmpje 2 en filmpje 3.

Van Anjet Daanjes romans jl. (€15), Gezel in marmer (€ 29,99) en Delle Weel (€ 29,99) zijn papieren herdrukken verschenen. In juni verschijnt een herdruk van Veelvuldig en alleen. De herinnerde soldaat en Gezel in marmer zijn ook als luisterboek te beluisteren. Al Anjet Daanjes boeken, ook de oude, zijn als e-book te koop. Voor meer informatie zie het boekwinkeltje op deze site.
Nieuw op de site
Achtergrondinformatie over Het lied van ooievaar
en dromedaris
en Dijende gronden en recencies/
interviews over roman en dichtbundel.

Deze site werd bijgewerkt op: 13-05-2023
VI-1 VI-2