Nieuws
Anjet Daanjes nieuwste roman heet Het lied van ooievaar en dromedaris, en de bijbehorende poëziebundel heet Dijende gronden.
Lees interviews en recensies over deze roman.
De roman is ten gevolge van de NRC-recensie nu uitverkocht, maar sommige winkels hebben hem nog op voorraad, en hij is nog te koop bij uitgeverij Passage. De 2e druk is vanaf 15 juli te koop. Het e-book is natuurlijk nog wel steeds verkrijgbaar.

Anjet Daanjes vorige roman, De herinnerde soldaat, is inmiddels toe aan zijn negende druk. De komende jaren verschijnen er vertalingen in het Duits, Engels en Bulgaars.

In 3 korte filmpjes vertelt Anjet Daanje over het historische onderzoek dat ze voor het schrijven van De herinnerde soldaat heeft verricht. Filmpje 1, filmpje 2 en filmpje 3.
Dr. Henk Harbers (oud-docent RUG) analyseert in een online lezing De herinnerde soldaat. (Spoilers!)
Anjet Daanje
Van Anjet Daanjes romans jl. (€15) en Gezel in marmer (€ 20) zijn papieren herdrukken verschenen. op 25 augustus verschijnt een herdruk van de roman Delle Weel bij uitgeverij Pluim.
De herinnerde soldaat en Gezel in marmer zijn ook als luisterboek te beluisteren.

Bijna al Anjet Daanjes oudere romans zijn bij reguliere internetboekwinkels als e-book te koop. Voor informatie zie het boekwinkeltje op deze site.
Nieuw op de site
Informatie over Het lied van ooievaar en
dromedaris
en Dijende gronden (foto's, oude
manuscripten, filmpjes, links, leesfragmenten) en
recencies/interviews.
De herinnerde soldaat: recencies en informatie

Deze site werd bijgewerkt op: 27-06-2022
VI-1 VI-2