Nieuws
Anjet Daanjes nieuwste roman, met de titel De herinnerde soldaat, gaat over een soldaat die, in de jaren na de Eerste Wereldoorlog, aan geheugenverlies lijdt en zijn oude leven, dat voor hem nieuw is, weer probeert op te pakken.
De boekpresentatie is op zondagmiddag 24 november 2019 bij uitgeverij Passage in Groningen. Iedereen is van harte welkom, lees meer hier.
Lees meer informatie over de roman hier.

Anjet Daanjes vorige roman, met de titel jl. , is nog steeds in de boekwinkel verkrijgbaar voor € 19,99.

The Hague Hilton, de internationale speelfilm waarvoor Anjet Daanje het scenario schreef, heeft realiseringssubsidie van het Nederlands Filmfonds gekregen. Op het moment wordt internationale financiering gezocht. (regie: Boris Paval Conen, producent: Family Affair Films, coproducenten: Zentropa (Denemarken), A private view (België) en This and That Productions (Servië))
Anjet Daanje
Anjet Daanje heeft sinds kort een auteursaccount op lezers- en boekenwebsite Hebban en ze heeft ook een auteurspagina op Facebook.

In het internetwinkeltje op deze website is het volledige werk van Anjet Daanje te koop, als paperback, e-book of dvd. Heruitgaven van haar oudere boeken en een verhalenbundel zijn er als e-book te koop voor prijzen die variëren van € 3,50 tot € 6,-
Het winkeltje is prachtig vormgegeven als een ouderwets boekwinkeltje. Kijk er eens rond.
Nieuw op de site
Informatie over Anjet Daanjes nieuwste roman
De herinnerde soldaat

E-book van Anjet Daanjes roman Delle Weel
alleen te koop in het winkeltje op deze website

Deze site werd bijgewerkt op: 28-10-2019
VI-1 VI-2