Nieuws
Anjet Daanjes nieuwste roman, jl., is eind september 2016 bij uitgeverij Passage verschenen en is in de boekhandel verkrijgbaar voor € 19,99.
Lees meer informatie over de roman jl..
Download (gratis) een pdf-file met daarin bronnen, vooronderzoek en achtergronden van jl.
Lees recensies van de roman jl.

Anjet Daanje heeft een werkbeurs van het Neder-
lands Letterenfonds
gekregen voor het schrijven van haar roman met de (werk)titel De herinnerde soldaat. De roman gaat over een soldaat die, in de jaren na de Eerste Wereldoorlog, aan geheugenver-
lies lijdt. Het boek zal naar verwachting in de herfst van 2019 bij uitgeverij Passage verschijnen.

The Hague Hilton, de internationale speelfilm waarvoor Anjet Daanje het scenario schreef, heeft realiseringssubsidie van het Nederlands Filmfonds gekregen. Er wordt gemikt op een première op een groot internationaal filmfestival in 2020.
Anjet Daanje
Op het moment wordt internationale financiering gezocht. (regie: Boris Paval Conen, producent: Family Affair Films, coproducenten: Zentropa (Denemarken), A private view (België) en This and That Productions (Servië))

In het internetwinkeltje op deze website is het volledige werk van Anjet Daanje te koop, als paperback, e-book of dvd. Heruitgaven van haar oudere boeken en een verhalenbundel zijn er als e-book te koop voor prijzen die variëren van € 3,50 tot € 6,-
Het winkeltje is prachtig vormgegeven als een ouderwets boekwinkeltje. Kijk er eens rond.
Nieuw op de site
Nieuwe recensie roman jl. (Horen, zien
en lezen)

Deze site werd bijgewerkt op: 06-03-2019
VI-1 VI-2