Nieuws
Anjet Daanjes nieuwste roman, met de titel De herinnerde soldaat, stond op de longlist van de Libris Literatuurprijs 2020 en is winnaar van het Beste Groninger Boek 2020 (categorie fictie).
De roman is als paperback in de boekwinkels te koop voor € 24,90 en als e-book bij internetboekwinkels voor € 10,99.

De zesde druk van De herinnerde soldaat is inmiddels bij de drukker besteld. Als er enige honderden van die druk zijn verkocht, zijn er in totaal 10.000 papieren exemplaren verkocht.

In 3 korte filmpjes vertelt Anjet Daanje over het historische onderzoek dat ze voor het schrijven van De herinnerde soldaat heeft verricht. Filmpje 1, filmpje 2 en filmpje 3.
Anjet Daanje werd op 22 juni een uur lang geïnterviewd in het Radio 1 NTR-programma Kunststof over haar schrijverschap en over De herinnerde soldaat. Luister het interview hier.
Anjet Daanje
Van Anjet Daanjes vorige roman, met de titel jl., is een midprice-editie verschenen, die nu voor slechts € 15 in de boekwinkels te koop is.

Sinds kort zijn bijna al Anjet Daanjes oudere romans bij reguliere internetboekwinkels als e-book te koop. Voor meer informatie zie het boekwinkeltje op deze site

Anjet Daanje heeft een auteurspagina op Facebook, waarop zij achtergrondinformatie post over De herinnerde soldaat, en haar werk.
Nieuw op de site
NRC over De herinnerde soldaat: recensie en
column en interview
Alle recencies De herinnerde soldaat
Informatie over roman De herinnerde soldaat

Deze site werd bijgewerkt op: 18-11-2020
VI-1 VI-2